CATE FEMEI, ÎN CATE NOPTI, IN PATUL UNUI BARBAT ?

Un subiect pe care îl evită mai toți bărbații, ”fatali” desigur, dacă nu cumva se laudă cu el. Sau dacă nu cumva te privesc cât se poate de urât și te insultă doar pentru că ești femeie și ai îndrăznit să te gândești la așa ceva. Pentru că, în viziunea ”teribililor” care atacă mereu la adăpostul anonimatului – vezi conturile de Facebook pline de bărbați fără poze și cu nume false – femeia ar trebui să stea la cratiță sau în pat. Iar dacă pune vreo problemă sau alta, e catalogată imediat drept stricată sau anormală. Stop! Până aici, băieți ! Hai să vă văd ce curaj aveți, deși știu că și aici, și pe facebook, veți intra tot cu nume și mail-uri false, precum și fără poze! Păi cum așa, să vă bată nevasta sau prietena, acasă ??
Degeaba ai câte o femeie în fiecare noapte, dacă nu ești capabil să ai una pentru totdeauna

O distinsă și minunată prietenă de pe Facebook a postat ceva foarte frumos și adevărat, care mi-a atras atenția și m-a îndemnat să scriu mai mult decât un simplu comment : ”Degeaba ai cate o femeie in fiecare noapte daca nu esti capabil sa ai una pentru totdeauna”.

Bărbați cu tupeu sau bărbați politicoși și amabili ?

Fără să doresc nicio polemică, așadar, am mai adăugat, totuși, ceva. În principiu, toată lumea este de acord cu ceea ce a scris, atât de frumos și de succint, Odine. Și nu mă refer la prietenii de pe Facebook ci, efectiv, la toată lumea care ne înconjoară în viața reală. În realitate, însă, fără a fi neapărat rău intenționați, aproape toți bărbații încalcă această ”idee” (sau măcar încearcă), la fel cum aproape toate femeile îi subestimează – sau chiar îi disprețuiesc – pe bărbații fideli unei singure alte femei și care, tocmai de aceea, prin forța lucrurilor, sunt nevoiți să stea mai retrași și să se manifeste mult mai reținut decât ceilalți. Se știe de altfel că din ce în ce mai multe femei tind să aprecieze mai degrabă bărbații ofensiv-cuceritori și dezinhibați, în detrimentul (masiv) al celor introvertiți, reținuți, chiar timizi sau ”exagerat” de politicoși cu doamnele și domnișoarele. Se spune că așa ar fi psihicul și modul uman de manifestare și că nu îl putem schimba. Posibil. Eu nu mi-am propus să îl schimb sau să soluționez ”problema” și nici nu sunt cel mai în măsură să o facă.

”Refugiază-te în sufletul și corpul unei femei unice…”

Pot însă exprima niște păreri, după o experiență de viață destul de complexă și îndelungată. Personal, sunt întru totul de acord cu ce a postat Odine. E unul din marile și în același timp atât de evidentele ”secrete” ale împlinirii și desăvârșirii interioare. În aceeași ordine de idei, unele celebre curente de gândire orientală spuneau, între altele : ”Take refuge în the soul and body of an unique and esteemed woman, and you’ll attain the final goal of life”. Inutil să mai traduc. Există și alte exprimări, mult mai tranșante. Poate le voi cita, cândva, și pe acelea.

CEEA CE ȘTIU ÎNSĂ FOARTE SIGUR ESTE CĂ UNICITATEA POATE FI – ȘI CHIAR ESTE – CU MULT, MULT MAI FASCINANTĂ, MAI INCITANTĂ ȘI MAI SPECTACULOASĂ DECÂT ORICE PLURALITATE SAU MULTIPLICITATE, MAI ALES CÂND ESTE VORBA DE NUMĂRUL ȘI TRUPURILE FEMEILOR CARE ”CAD” ÎN PATUL UNUI ACELUIAȘI BĂRBAT. Desigur, ar mai fi multe de spus aici . Inclusiv că ”vitejia” de a cuceri și avea cât mai multe femei denotă, mai degrabă, impotență mentală (adesea și fizică !), precum și teama consistentă de propriile limite, ori spaima și lașitatea profundă în fața feminității autentice și puternice.

Feminintatea ca suflet și forță

În fața feminității, în mod normal, trebuie să te înclini, să-i recunoști superioritatea, să faci totul pentru a o păstra lângă tine, NU PENTRU A O SCHIMBA, pentru că numai păstrând-o poți avea șansa de a o cunoaște cu adevărat și a te bucura de protecția ei. Feminitatea, în momentul în care devine unică, e mult mai puternică, mai ganeroasă, mai frumoasă și mai spectaculoasă decât am fost obișnuiți să credem. Și devine mult mai interesantă și mai incitantă decât orice multitudine de alte feminități . De ce să schimbi o femeie cu alta, apoi cu o alta , din nou cu alta și așa la nesfârșit ? Fiecare dintre ele ar merita, probabil, atenția, concentrarea și dăruirea ta unică. Numai astfel poți lăsa femeia și feminitatea să te cunoască cu adevărat, așa cum ești, cu toate calitățile și defectele tale REALE. Aceasta este proba supremă a bărbăției, nu schimbarea permanentă a partenerei de pat, care e sinonimă cu teama și cu lașitatea. Dar, poate vom mai vorbi pe această temă…

About the Author

4.252 thoughts on “CATE FEMEI, ÎN CATE NOPTI, IN PATUL UNUI BARBAT ?