Feminitatea, astazi … INTRUPAREA PUTERII ENERGIEI DE A CREA FORMELE SI A LE PROTEJA

Așadar, despre femei și bărbați într-o lume a puterii pe față…

La nivel uman, feminitatea este întruparea puterii energiei de a crea formele și a le proteja! Totuși, feminitatea pare să deraieze. Tânăra generație de femei este fascinată de aspectele dure ale realității sociale: puterea politică, puterea economică, puterea sexuală! Și, de ce nu? Aceasta are tot dreptul să se lase sedusă de  iluziile pieritoare ale vieții în trup! Se pierd însă valori majore care par a nu mai avea drept la existență pentru că femeile vor dezerta, încetul cu încetul, în timp, din perimetrul propriei puteri: aceea de a materializa viața și de a o susține pe această planetă!

Miza este foarte mare. Dacă femeile vor renunța la propriul destin, preluând poziția de atac a bărbaților, sfârșitul nostru ca specie este aproape! De ce spun asta? Iată cateva argumente: – femeile, conform taoismului chinez, sunt fiicele Pământului, Mamei Pământ, iar în această calitate, într-adevăr, ele sunt cele care ar trebui să gestioneze bunurile Pământului, inclusiv viața în toate formele ei. Bărbații sunt Fii Cerului, vizitatori în trup ai Pământului, iar în această calitate ei trebuie să învețe totul despre puterea pământească tocmai de la femei! Or, istoria de până acum, exceptând perioada Matriarhatului, ne arată că bărbații sunt cei care au deturnat destinul propriu și pe cel al femeii, instaurând un regim al terorii desfășurate împotriva Vieții în general. Femeii i s-a interzis însuși accesul la statutul de ființă umană o bună parte a istoriei vechi! Bărbatul a fost îngrozit de puterea care rezidă în femeie, în trupul ei, și, în loc să contemple și să învețe adevărul despre putere și viață (întrucât ele sunt una!), a ales să subjuge și să gestioneze în forță viața și Pământul! Așadar, este necesară o soluție, întrucât, după cum se poate înțelege din imaginea actuală a lumii, viitorul este sumbru la nivel planetar.

Convingerea mea este că un minim efort de reeducare a celor doi combatanți ai celui mai vechi și rezistent război din lume – războiul sexelor, poate aduce, în timp, e drept, o redimensionare și o reechilibrare a forțelor și energiilor umane!

(va urma)

About the Author

4.494 thoughts on “Feminitatea, astazi … INTRUPAREA PUTERII ENERGIEI DE A CREA FORMELE SI A LE PROTEJA