UN MESAJ ȘOCANT AL UNUI BĂRBAT ȘI PARTEA ÎNTUNECATĂ A FEMINITĂȚII

Am primit acest mesaj de la un bărbat. Unul real, cu poze normale și cu nume autentic pe Facebook. Recunosc că m-a pus puțin în dificultate :

 

”Buna seara…Din cate vad eu , si imi cer scuze daca gresesc, dar acuzati barbati si ii bagati pe toti in aceiasi oala…. mai sant cazuri cand ori cat de mult ai vrea sa pastrezi o femeie ea pleaca….Si nu pleaca sa caute ce nu a avut acasa cum spun uni….ci din simplu motiv ca ii place viata sau din dorinta de aventura, pentru ca cineva ii suceste mintile etc…Ar fi o groaza de motive desi incerci sa fii un sot iubitor si un tata bun esti lasat in urma fara nici un regret (in unele cazuri cu tot cu copii) asa ca…..nu doar barbati . Un astfel de subiect cand este atins ar trebui sa fie discutat la nivel de OM nu barbat sau femeie.
Imi cer scuze daca am gresit dar asa gandesc eu si puteti sterge comentariu daca doriti eu am vrut ca dumneavoastra sa il cititi si pe viitor sa vorbiti la general . Si nu…nu este nici nume si nici cont fals…ma puteti gasi pe Facebook cu acelasi nume de G…… F….. cu poza de profil si date personale, unde de altfel am avut placerea sa imi acceptati cererea de prietenie cu mult timp in urma. O seara frumoasa va doresc”

 

Da, dragă GF, greșesc și femeile, poate, uneori, chiar mai mult decât bărbații. Bărbați care încearcă să păstreze o singură femeie, să i se dăruiască cu totul, iar ea nu găsește altceva mai bun de făcut decât să caute sau chiar să înceapă o aventură. Care va aventură va continua cu altele – și altele –  sau o va face să plece pe acea femeie, chiar dacă lasă în urmă un copil !

După cum vezi, nu numai că nu îți șterg mesajul, dragă GF, ba chiar îl postez și deschid o discuție care va continua multă vreme. Și nu numai discuții. Voi mai posta și eu.

Îți mulțumesc. Ce facem cu femeile care își abandonează, pur și simplu, partenerii ? Iată o realitate, iată o problemă care nu se rezolvă deloc ușor. Dar o recunosc.

Nu pun bărbații în aceeași oală. Nici pe departe. Unii dintre ei – poate că mai puțini, sau poate mai mulți – merită atenția și dragostea femeilor. Dar unde și cum  îi pot găsi femeile care au nevoie de ei și care, apoi, îi abandonează pentru alții cu bani sau cu funcții pe la … Parlament și alte instituții ?

RĂSPUNSUL MEU INTEGRAL în postarea următoare.

About the Author

4.187 thoughts on “UN MESAJ ȘOCANT AL UNUI BĂRBAT ȘI PARTEA ÎNTUNECATĂ A FEMINITĂȚII