DESPRE

Sunt Nineta Popovici și aș dori să îți devin, prin intermediul acestui spațiu virtual, unul din cei mai buni prieteni. Cred că se poate. Cred că pentru asta e făcut Internetul, într-o lume în care lipsa de comunicare este mai acută ca oricând. Aici putem discuta deschis, direct, sincer și fără complexe. Fără echivoc și fără prejudecăți. Cred cu tărie că discuția liberă între oameni maturi, civilizați și responsabili poate vindeca orice rău care ne macină, cu sau fără voia noastră, cu sau fără știința noastră.

 

Dacă nu crezi, măcar încearcă. Eu sunt aici și nu mă ”tem” de niciun subiect. Îmi poți spune orice, mă poți întreba orice. Trebuie doar să ai curaj, să fii decent și să nu te temi de nimic. Iar decența nu înseamnă evitarea subiectelor sensibile și personale. Dimpotrivă. Totul e să nu ne agresăm, verbal sau ideatic, în niciun alt fel, precum și să fim de acord, ambele părți, cu subiectele și modul în care le abordăm. Dacă vrem să le abordăm foarte direct și fără false prejudecăți, e OK. Putem discuta și rezolva, prin schimbul de idei, opinii și analize personale. orice. Doar să cădem de acord asupra modului în care o facem. Dacă una din părți vrea să se oprească ori să se retragă, neacceptând termenii ori manierele de abordare, schimbul de idei se oprește. Nu avem nimic de pierdut.

 

Am absolvit Facultatea de Filosofie, apoi am obținut un masterat în economie și am parcurs studii doctorale de sociologie economică. am predat Filosofia, precum și diverse discipline de sorginte socio-economică în învățământul superior, ca Lector universitar. De asemenea, am studiat intens spiritualitatea orientală, chineză, japoneză și indiană, am parcurs diverse forme și niveluri de pregătire în yoga, Qi Gong, medicină tradițională chineză, acupunctură, presopunctură, Chi Nei Tsang și altele, totul în cadru oficializat și legal. Dar noi nu vom urma aici, în niciun fel, astfel de forme de pregătire, ci pur și simplu vom discuta, vom comunica liber și deschis. Sunt foarte sigură că prin comunicare sinceră vom putea depăși, împreună, orice probleme interioare pe care le aveți sau doar credeți că le aveți.

 

Vă aștept cu drag. Fără sinceritate, încredere și iubire, am trăi degeaba.